ALEXISPHERE
AVINER B2B HERMANEZ
BUDAKID -
CHRIS STUSSY
CHRISTIAN SMITH
- CID INC
DANI PANA - DEPGLOBE - DJOKO
PAUL ANGELO & DON ARGENTO

EMI GALVAN - LÖVESTAD
LUNA LUDMILA

MARCELO VASAMI
MOONFACE - NICOLAS RADA
NAVAR -
POLE FOLDER
PRUNK
- ROBERT BABICZ
TASH - TOMAN

 event uitgesteld 

Sad news...Oxygen Festival uitgesteld. 😢

 

Oxygen Festival op 14+15 september 2019 op Vliegbasis Enschede kan niet doorgaan. Ondanks overweldigende belangstelling van ruim 4000 Oxygen volgers, het enthousiasme van meer dan 30 artiesten en enorm veel inspanningen en gedrevenheid van zowel het team, business partners en Oxygen ambassadors.

We hebben als organisatie te maken met een combinatie van recente ontwikkelingen. De uitspraak van de Raad van State van afgelopen 17 juli omtrent wetgeving en stikstofmeting waar recent ook in de media berichten over zijn geweest, heeft voor ons de meeste impact. Hierdoor is er een te grote druk ontstaan om met 100% zekerheid het Oxygen Festival op Vliegbasis Twenthe door te laten gaan. Ondanks een spannende ticketverkoop-ontwikkeling, keken wij tot kort geleden uit naar het festival. Na lang overleg hebben wij besloten dat het voor het Oxygen Festival een te groot risico is, gezien de huidige ontwikkelingen en de onzekerheden om op deze data en locatie een nieuw ambitieus meerjarig festival neer te zetten.

De Oxygen draaiboeken moeten met pijn in ons hart nog even op de plank blijven liggen. Maar we geven niet zomaar op! We gaan met dezelfde passie en enthousiasme door om te onderzoeken of er een alternatief mogelijk is op een nader te bepalen moment en locatie. Binnenkort ontvangen alle tickethouders nader bericht m.b.t. de restitutie.

We keep you posted!

 

Vanuit ons Oxygen hart. 🦋😢💕

S T O R Y

L I N E - U P

 

V I L L A G E

L O C A T I E

Blijf op de hoogte

© 2019 Eventureers BV

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle