• Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

START TICKETVERKOOP OVER:

Mail mij als de ticketverkoop start:

S T O R Y

Oxygen Festival, a natural way of getting high, is hét nieuwe vrolijke en verrassende 2-daagse festival voor Progressive House en Deep House liefhebbers, met een vleugje underground, hoge kwaliteit en divers aanbod aan DJ’s, meerdere stages, fusion van jong & oud, (zowel in de line-up als publiek ) compleet met overnachten op een unieke locatie. Mis deze fijne shot ‘zuurstof’ niet!

L I N E - U P

Verrassende line-up van Progressive House en Deep House. Een cocktail van (inter)nationale, gevestigde én next generation artiesten van top labels uit de hele wereld. En naast de verschillende stages, komt er ook een verrassende ‘huiskamer’ voor en door DJ’s en een VIP deck in the sky.  Vanaf 1 juni vertellen wij er meer over, maar dat het dik wordt staat vast! 

PROGRESSIVE | DEEP HOUSE
line-up tba soon...

 

V I L L A G E


Geef gas met die camper, sleep je tent en opklapbed mee of huur een tent, tipi of luxe lodge en boek deze weekend ‘escape’.  In de sfeervolle village is genoeg plek voor een tijdelijke slaapkamer, ruime keuze aan accommodaties en zeker genoeg ‘space’ om te crashen, mocht je stappenteller even een time-out nodig hebben. Oh ja, over lucht gesproken, een luchtbed oppompen kunnen wij ook voor jou regelen. Fun, joy en ontspanning voor jou, jouw vrienden en wie weet leuke nieuwe ontmoetingen! 

L O C A T I E


Adembenemend weekend  op een unieke locatie (een verlaten militaire basis) vliegveld Twenthe.  Laat je verrassen op een industriële locatie, met hangars, bunkers, een oude verkeerstoren en heel veel groen, die omgetoverd wordt tot een vrolijk festivalterrein. In het oosten van het land - zo ver is dat niet! En voor een top weekend, wil je toch ook echt even eruit zijn?  

Blijf op de hoogte

© 2019 Eventureers BV