L O C A T I E

Kom voor een adembenemend weekend naar de stoere en verrassende locatie Vliegbasis Twenthe.  Laat je overweldigen op een industriële locatie, met hangars, bunkers, een oude verkeerstoren en heel veel groen, die het decor vormt voor een sfeervol Oxygen festivalterrein.  Langs de voormalige F16 landingsbaan, de strip geheten, staan een paar indrukwekkende betonnen gebouwen, waarvan er drie worden omgetoverd tot waanzinnige indoor stages, genaamd Shelter, Hangar en Firestation.

 

STAGE 1 | SHELTER

 

STAGE 3 | HANGAR

Tussen de bomen, het asfalt en de gebouwen hebben we een paar mooie velden waar voldoende plek is om de camping, Oxygen Village, te laten landen.  Een heerlijke reis naar een weekend vol top muziek, entertainment en gezelligheid op een buitengewone locatie.

 

Oxygen Festival 2019 zorgt voor een weekend ‘escape’ in het oosten van het land - en wees nou eerlijk, zo ver weg is dat niet! En voor een top weekend, wil je toch ook echt even eruit zijn? Wij zijn onder de indruk van deze waanzinnige plek, die we graag met jou delen. Op 14 en 15 september in Enschede. Nu nog een leeg, voormalig militaire vliegbasis, straks een ‘droomterrein’ vol Oxygen.

 

STAGE 3 | FIRESTATION

Blijf op de hoogte

© 2019 Eventureers BV

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle