Oxygen Festival is het nieuwe, verrassende weekender waar internationale Progressive and Deep House top artiesten en labels uit de hele wereld in de line-up samenkomen. Een unieke ‘shot’ zuurstof op een indrukwekkende locatie Vliegbasis Twenthe. Oxygen Festival is ontstaan na een oproep binnen de Progressive House community om voor liefhebbers een eigen festival te organiseren. Een festival, een weekend, met een gedeelde passie voor deze muziek.

 

S T O R Y

 

Samen een weekender ervaren om nooit te vergeten. Met een line-up van gevestigde en ‘next generation’ DJ’s uit 9 verschillende landen die garant staan voor hoogstaande, unieke en lange sets van gemiddeld 2,5 uur. Drie stoere overdekte 'all weather proof' stages en een eigen camping op hetzelfde terrein, Oxygen Village, waar je kunt overnachten in je eigen tent of in een gehuurde accommodatie.

En er is meer… want om tussendoor even op adem te komen, zijn er sfeervolle plekken ingericht waar je een zachte landing kunt maken. Wat dacht je van een Oxygen ‘huiskamer’, waar ruim 20 artiesten live hun sets spelen en jou laten genieten van een lekkere sound.  Een food&drinks shelter en chill area's langs de landingsbaan die jou alle opties bieden om tussendoor te relaxen. Kortom, een compleet weekend voor jou, jouw vrienden en wie weet leuke nieuwe ontmoetingen… don’t we all need Oxygen?

 

Blijf op de hoogte

© 2019 Eventureers BV

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle