V I L L A G EGeef gas met die camper, sleep je tent, opklapbed en kussen mee of huur een tent, tipi of luxe lodge. Het kan allemaal, want we hebben Oxygen Village op hetzelfde terrein. Op deze sfeervolle camping is genoeg plek voor jouw tijdelijke slaapkamer, een ruime keuze aan accommodaties en genoeg ‘space’ om te crashen, mocht je stappenteller even een time-out nodig hebben. 

 

Zoek een mooie plek uit langs de voormalige landingsbaan voor je camper of zet je eigen tent op (BYOT). Helaas, caravans doen niet mee. De kampeerplek voor je eigen tent zit bij het entreeticket (weekender) inbegrepen. Wil je aan het einde van de avond lekker thuis slapen of logeren bij je tante in Twente, dan is dat ook mogelijk. Met een weekender ticket kom je de volgende dag gezellig weer terug.

 

KARTENT   **
2 personen
vanaf
 €59

100% WATERPROOF EN MILIEUVRIENDELIJK

VOOR HET ECHTE FESTIVAL GEVOEL

TIPI ***
2 personen
vanaf
 €69

DE GEZELLIGE GLAMPING ACCOMODATIE

DELTA   ***
2 personen
vanaf
 €149

Voor wie er met zijn retro huis op wielen naar het Oxygen Festival wil komen zijn er speciale camperplekken. Wees er snel bij, want we hebben een maximaal aantal camper spots en daar moet je een apart ticket voor kopen via de ticketshop.


Geen eigen slaapplek? Geen probleem! We hebben een aantal prachtige accommodaties voor je uitgezocht. 
 

Oh ja, over lucht gesproken, een luchtbed oppompen kunnen wij ook voor jou regelen. Dat noemen we OXGN service. Met wie slaap jij in een tentje naast de landingsbaan?

Reserveer nu je accommodatie!

 

HET ULTIEME FESTIVAL COMFORT

LODGE   ***
2 personen
vanaf
 €299

 

Blijf op de hoogte

© 2019 Eventureers BV

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle